Opinions dels nostres Clients

Opinions de Clients d’Accigest

Valorem i apreciem a cada un dels nostres clients

“S’han preocupat en tot moment i gestionat de forma esplèndida el meu accident.”

Oscar Guillamon Rojo – Valoració: estrellas5

Data i localització: 16/06/2017 a Viladecans

“Molt satisfet amb el treball que van fer per mi. Professional, amable i amb bons resultats. Sincerament avui en dia no és fàcil trobar professionals justos i responsables. Un plaer haver-los contractat en el meu cas. ELS RECOMANO.”

Jurica Baraba – Valoració: estrellas5

Data i localització: 02/06/2017 a Terrassa

“Gent molt seria i responsable sabent en cada moment el que s’ha de fer, m’han guiat molt bé en tot.”

Sonia Molina Hernández – Valoració: estrellas5

Data i localització: 18/05/2017 a Viladecans

“Accident de motocicleta i accident de cotxe.”

Gerard Moreno Costa – Valoració: estrellas5

Data i localització: 05/05/2017 a Terrassa

“Estic molt satisfeta amb la meva experiència amb Accigest, m’han ajudat molt per a la indemnització de la meva filla que va tenir un accident en autobús, i tot va ser molt ràpid sense cap complicació, i dono les gràcies al Julià i a tot l’equip d’Accigest.”

Nabila – Valoració: estrellas5

Data i localització: 07/04/2017 a Vitoria Gasteiz

“La meva experiència ha estat molt satisfactòria. Van aconseguir una bona indemnització, van ser ràpids i sense complicacions. Els recomano clarament.”

Laura Esteban De Dios – Valoració: estrellas5

Data i localització: 09/03/2017 a Barcelona

“Molt bona experiencia, derives la problematica que pot causar un accident i et despreocupes de tota la gestió. A més a més responen ràpid als teus dubtes i t’estalvies que les companyies asseguradores et prenguin el pel. Sens dubte ho recomano a tots els meus amics i coneguts, i agraeixo al Julià i al equip accigest una feina ben feta. Rebin una cordial salutació.”

Helia Cavero Moros – Valoració: estrellas5

Data i localització: 24/02/2017 a Barcelona

“Molt ràpid, excel·lent comunicació. Sens dubte tornaria a contractar-los.”

Victor – Valoració: estrellas5

Data i localització: 28/01/2017 a Castellbell i el Vilar

“Vaig trucar i vaig parlar amb el Julià, es espectacular el tracte i aprofito per donar-li les gràcies perquè em va deixar molt tranquil.”

Juan Luque Padilla – Valoració: estrellas5

Data i localització: 27/12/2016 a Màlaga

“Vaig ser víctima en un accident de trànsit i la meva assegurança em va deixar totalment desemparat, els professionals d’Accigest van realitzar tots els tràmits i corresponents reclamacions i gràcies a ells vaig rebre la indemnització justa que la meva assegurança es negava a donar-me.”

Emilio López – Valoració: estrellas5

Data i localització: 19/12/2016 a Terrassa

“Vaig tenir un accident de trànsit el 30 de maig.”

Gimena Nande – Valoració: estrellas5

Data i localització: 02/12/2016 a Barcelona

“He estat ben informada, ben atesa i el procés ha estat fàcil i dinàmic.”

Khadija Mellouki – Valoració: estrellas5

Data i localització: 02/12/2016 a Terrassa

“Vaig tenir un accident, em van assessorar super bé i m’ho van gestionar tot, super amables i tot ho van fer de forma senzilla.”

Esther – Valoració: estrellas5

Data i localització: 18/11/2016 a Castelldefels

“Bon tracte, gent seria i competent, et solucionen el problema i t’aconsellen! Sens dubte repetriria!”

Carlos Sánchez Ruiz – Valoració: estrellas5

Data i localització: 04/11/2016 a Terrassa

“Reclamació per lesions en accident de trànsit.”

Freddy Valencia – Valoració: estrellas5

Data i localització: 04/11/2016 a Esplugues de Llobregat

“La veritat molt contenta del tracte i de la rapidesa i tot pel mòbil sense haver de desplaçar-me, va ser genial.”

Maria del Mar Caceres Luque – Valoració: estrellas5

Data i localització: 04/11/2016 a Mollet del Vallès

“La meva valoració com a client és Excelent.

Vaig aconseguir la màxima indemnització. Un tracte fenomenal i amb total transparència.

Estic convençut que vaig encertar al escollir Accigest per tramitar el meu accident.

Gràcies a Julià en especial. Un gran professional i millor persona.”

Marcos Rojas – Valoració: estrellas5

Data i localització: 02/11/2016 a Terrassa

“Molt bon tracte i de confiança.”

Pere Bernat Guati Bell – Valoració: estrellas5

Data i localització: 08/10/2016 a Terrassa

“Ha estat exquisida la meva experiencia amb el Julià. Ho recomano 100x100✔”

Josué Morcillo – Valoració: estrellas5

Data i localització: 07/10/2016 a Vacarisses

“Molt contenta de la feina feta! Gràcies!”

Laura Devesa – Valoració: estrellas5

Data i localització: 05/09/2016 a Gelida

“És una empresa molt seria i saben fer la seva feina sense ocasionar molèsties, estic molt agraït.”

Khalil El Ahmadi – Valoració: estrellas5

Data i localització: 22/07/2016 a Pineda de Mar

“Vaig tenir un accident i vaig trucar a aquest bufet d’advocats i la veritat la millor decisió, tracte personalitzat sempre posant-me al corrent de com anava la gestió van mirar pels meus interessos i súper ràpid em van tramitar la indemnització, els recomano.”

Antonio Saavedra – Valoració: estrellas5

Data i localització: 01/07/2016 a Barcelona

“Jo havia tingut un accident un vehicle ens va donar per darrere, la companyia nostra ens va dir que no teníem la clàusula de reclamació per a la indemnització i que jo la reclamés a la companyia contrària, i no em feien cas, sempre em deien que em faltava un paper i així mes d’un mes, vaig posar el cas en accigest i en dues setmanes em van pagar, amb ells ja no els hi faltava rés estic molt contenta i per si fos poc em van donar més del que jo esperava.”

Dolores Meneses Cañas – Valoració: estrellas5

Data i localització: 12/06/2016 a La Roca del Vallès

“Hola.. Tan sols els hi dic que son molt professionals i compleixen amb el seu deure.”

Amjad Amanat – Valoració: estrellas5

Data i localització: 10/06/2016 a Barcelona

“Reclamació accident de moto.”

Javier Fdez-Pacheco – Valoració: estrellas5

Data i localització: 30/05/2016 a Barcelona

“La meva experiència amb Accigest no pot haver estat millor. Els vaig trobar per casualitat a Internet i vaig pensar que no tenia res a perdre. Els vaig explicar el meu cas que semblava difícil, ja que era un accident en un autobús. No obstant això, he tingut un tracte humà immillorable i mai m’han venut res que no poguessin fer. El resultat ha estat molt millor del que jo esperava , així que els recomano sense dubtar-ho. Moltes gràcies Julià.”

María Dolores Martínez Crespo – Valoració: estrellas5

Data i localització: 23/04/2016 a Gavà

“Vaig tenir un accident i degut a una sèrie de problemes de gestió del mateix, vaig decidir contactar amb Accigest que m’han portat el tema amb eficiència i per descomptat que he aconseguit una indemnització molt per sobre del què m’esperava.”

Montserrat Mañosa Pla – Valoració: estrellas5

Data i localització: 13/04/2016 a Castellar del Vallès

“La veritat és que estic molt contenta, he rebut un tracte molt bo i tot ha estat molt ràpid i satisfactori.”

Estela Pedrosa – Valoració: estrellas5

Data i localització: 09/03/2016 a Santa Coloma de Gramanet

“Va anar molt bé. No sabia on anar i em van tractar molt professionalment, explicant-m’ho tot de forma clara (a diferencia de la meva assegurança) i aconseguint recuperar-me de l’accident aviat i cobrant més del que em pagava l’assegurança.”

Héctor Ollé – Valoració: estrellas5

Data i localització: 08/03/2016 a Molins de Rei

“Estic molt contenta amb el servei i l’atenció rebuda. M’he sentit ben assessorada, i valoro molt el bon tracte i el respecte, a més de la puntualitat, l’eficàcia, etc que m’ho han fet tot molt fàcil.”

Inma Mendez – Valoració: estrellas5

Data i localització: 02/03/2016 a Sabadell

“Servei impecable per part del sr Julià. Ho recomanaré a familiars i amics.”

Esteban Rodríguez Paredes – Valoració: estrellas5

Data i localització: 05/02/2016 a Sabadell

“A causa d’un accident vaig recorrer a Accigest amb el Julià, per reclamar una indemntzació.”

Julián Muñoz – Valoració: estrellas5

Data i localització: 29/01/2016 a Terrassa

“Atenció molt bona, informació molt bona, en general satisfet conservo telèfon per si els necessito en un futur.”

Vicente Ruiz Martinez – Valoració: estrellas5

Data i localització: 22/01/2016 a Terrassa

“El 12 de setembre passat em van atropellar a Terrassa i vaig patir diversos cops i contusions , per sort res greu. Van passar dos mesos i els de l’assegurança del cotxe no m’havien dit res , vaig trucar a Accigest i ells es van encarregar de tot , un mes després de contractar-los ja van aconseguir que la companyia m’indemnitzés de manera més que correcta.”

Albert Vila Martínez – Valoració: estrellas5

Data i localització: 19/09/2015 a Terrassa

Menu Accigest